Бандата на Георги Семерджиев, който уби две жени в София

...
Бандата на Георги Семерджиев, който уби две жени в София
Коментари Харесай

Ето го главния дилър и сводник на бандата на Георги Семерджиев

Бандата на Георги Семерджиев, който умъртви две дами в София е пласирала и опиати. Главният отговорник за опиатите на бандата е Димитър Генев. Той е на 34 год. от София. Занимава се с наркоразпространение отдавна. Особено деен е в регионите на 4то и 1во РПУ където бандата е употребила полицейски чадър.
Същият живее в региона на 04 РПУ. В 1во РПУ пък работи полицайката Симона, която също е част от бандата.
Генев е пласирал непосредствено опиати на крайни клиенти. Освен това е отговарял за група дилъри, които му се отчитали всеки ден.

С по-важните клиенти е работил персонално той, като доставял кокаин и ангетамин до “адрес”.

Според източници от полицията след задържането на Семерджиев Димитър Генев е укрил доста количество дрога на разнообразни места в София.

Негова е била задачата да укрие и дрогата скрита в автомивката на Семерджиев в хотел Маринела.

Групата на татуирания нарушител е работила без да гравитира към друга огромна незаконна конструкция.

На махленски диалект тези дилъри са наричани “шанаджии”. Обикновенно след къса работа на улицата биват грубо наказвани от по-големите проведени групи.
Именно по тази причина бандата е употребила полицейски атрибути. По този метод е демонстрирала безотговорност и мощ на улицата.

Освен с дрога Генев се занимавал със сводничество. Отговарял за набирането на проститутки за бандата. Обикновено вербувал наивните си жертви от столичните заведения.

След като започнели работа за групата девойките били пребивани и дрогирани.

До самите проститутки достигали една 10-20% от оборота с нежна плът. Генев ги заплашвал с оръжие и компромати при положение, че някое от девойките желало да се откаже.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР