Баловете вече са към своя край и повечето завършващи отпразнуваха

...
Баловете вече са към своя край и повечето завършващи отпразнуваха
Коментари Харесай

Абитуриентката Цвети предизвика мощен фурор в нета: сложи всички разглезени кифли в малкия си джоб /ВИЖТЕ СНИМКИ/

Баловете към този момент са към своя край и множеството завършващи отпразнуваха края на учебното заведение и старта на по-сложната част от живота. Както всички до момента, генерации обратно вълнението, насладата, страстите съпътстват младежите.

Една от най-прекрасните фотоси бе показана от Конен двор „ Странник “

Тази прелестна абитуриентка е Цвети.

Тя се появи на кон и с прелестна зелена рокля.

Снимката провокира възторг в обществените мрежи.

Снимката е от Сопот.

„ Момиче за образец! Такива като нея са бъдещето на България, а не капризните кифли.

Винаги ще има отрицателни мнения от хора, които не са създали нищо в живота си. Това единствено би трябвало да я стимулира да продължава в същия дух! “, гласи коментар в мрежата.

Разбира се се появиха и псевдопатриоти, които побързаха да нахейтят момичето, че не било в национална носия, което е цялостен парадокс и въобще не е никакъв индикатор за родолюбие.

Това момиче е образец за доста млади девойки, естествено красива, без корекции и цялостна с хрумвания за развиването си в България.

Още повече че ще се занимава с жъвотновъдство. Това не е ли същинска българка?

Разбира се, че в един от най-прекрасните дни от живота си, ще желае да е красива, желае да носи прелестна рокля, с която да се усеща добре и да има хубави мемоари от своя бал. Избра да излезне с коня, ами несъмнено че ще избере това, което й харесва! Тя язди коне повече от 1 година, върви на походи и обикаля родината си на кон. Издържа по 10 часа в седлото по балканските пътеки и тъкмо с този кон, реализира първия си дълъг конен поход! Тя е една от същинските българки, тъй като тя след довеждане докрай на образованието си ЩЕ ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ! “, разясниха от Конен двор „ Странник “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР