Балконът, това открито местенце от дома, е кътчето, което има

...
Балконът, това открито местенце от дома, е кътчето, което има
Коментари Харесай

Как да си направите пищна пролетна градина на балкона

Балконът, това намерено местенце от вкъщи, е кътчето, което има най-невероятните превъплъщения от всички домашни пространства. За пристрастените това е мястото за пушене, за домакините – зона за простиране, за клюкарите е наблюдателница към квартала; за майсторите „ направи си самичък “ това е мини-работилница с шкафове за инструменти; а за любителя-цветар това е идеалното място за дребна градина измежду градската сивота, написа 1kam1.com.

Една добра концепция е градината, без значение от какви цветя се състои, да има своя градинска настилка. Някои сортират дървени „ скари “, сходно на палуба на транспортен съд, други избират елементарната изкуствена трева. Можете да се възползвате и от продаваната по магазините баластра. Има доста разнообразни разновидности с разнообразни на цвят камъчета, които могат да придадат естествено чувство на вашата тераса.

Ако желаете градината на балкона ви да наподобява в действителност като джунгла, тогава би трябвало да се възползвате от всяко свободно кътче. Ако имате опция сложете саксии по стените, окачете ги да висят от тавана или ги закачете за самия балкон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР