Балкан завърши първата групова фаза на ФИБА Къп с трудна

...
Балкан завърши първата групова фаза на ФИБА Къп с трудна
Коментари Харесай

Венци Петков: Класирането е голям успех за Балкан

Балкан приключи първата групова фаза на ФИБА Къп с сложна победа в Белгия със 78:75 над локалния Белфиус Монс Ено. Нашите си подсигуряваха класирането още предишния кръг, а след успеха през вчерашния ден завоюваха и своята група В. Добрата вест бе и последователното завръщане на капитана Венци Пеков в игра, който пропусна няколко мача поради мускулно разтежение. За близо 17 минути в игра той имаше 13 точки, 3 асистенции и една битка, а ето какво сподели след срещата за клубния уебсайт на Балкан:

" Мисля,че започнахме мача малко пренавити от шанса да станем първи в групата и допуснахме прекалено много неточности, които за благополучие не се оказаха съдбовни. В идната фаза ни чакат доста съществени мачове и се надявам да покажем добра и отборна игра.

За мен класирането във втората фаза на шампионата е огромен триумф за тима Балкан. Дано на всички домашен мачове залата да се изпълни и почитателите да ни поддържат. Смятам, че почти към този момент се опознахме всички в тима, само че ни чака работа с цел да бъдем изцяло подготвени. ", разяснява Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР