Българското председателство на Съвета на ЕС доказа, че може да

...
Българското председателство на Съвета на ЕС доказа, че може да
Коментари Харесай

Министър Павлова: Българското председателство беше пример за добри практики

„ Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз потвърди, че може да бъде образец за положителни практики и да показва насъбрания опит, който да бъде споделен пред съидейници и сътрудници “. Това сподели министър Лиляна Павлова по време на интернационална среща, отдадена на Българското председателство, която се организира във Виена през днешния ден.

Събитието се провежда от Асоциацията за външна политика и Обединените народи в Република Австрия, ръководена от някогашния австрийски федерален канцлер Волфганг Шюсел и е в продължение на положителното съдействие сред Българското и Австрийското председателство.

Пред представители на Министерство на външните работи на Австрия, интернационалните организации със седалище във Виена, дипломатически задачи, както и някогашни депутати от Парламента, студенти, младежи и членове на Асоциацията министър Лиляна Павлова показа главните достижения и показа опита на нашата страна, реализирани по време на председателството.

За първи път на събитие на Асоциацията тази година е взето решение да бъде поканен посетител преподавател от България и тази опция е отправена точно към министър Павлова.

„ Представянето на достиженията и научените уроци от Българското председателство на този интернационален конгрес способства за затвърждаване на позитивния имидж на страната ни, както и затвърждава политическата ангажираност и поредност в работата на държавно управление във връзка с европейските политики “, разяснява министърът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР