„Българското правителство ви подкрепя по пътя, по който вървите, независимо

...
„Българското правителство ви подкрепя по пътя, по който вървите, независимо
Коментари Харесай

Зам.-министър Георг Георгиев се срещна с българската общност в района на Торонто

„ Българското държавно управление ви поддържа по пътя, по който вървите, без значение от това дали се намирате зад граница или решите да се завърнете вкъщи “.

С тези думи заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев се обърна към представителите на българската общественост в региона на Торонто, с които се срещна, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. „ Убеден съм, че тези от вас, които не са се прибирали скоро в Родината ще бъдат прелестно сюрпризирани когато го създадат. България е постоянна страна - брутният й вътрешен артикул възлиза на над 100 милиарда лева Това е 4% растеж на стопанската система ни “, съобщи Георг Георгиев пред сънародниците ни.

Той добави, че главен приоритет на българското държавно управление е и реализирането на административна промяна, която да докара до понижаване на бюрокрацията и улеснение на жителите. „ В Министерството на външните работи към този момент предприехме поредност от ограничения за облекчение на административните услуги за жителите. Една от тях е въведената опция за възнаграждение на тези услуги с банкови карти и имам вяра, че към този момент всички сте усетили позитивния резултат от нашите старания “, сподели още заместник-министърът на външните работи.

Георг Георгиев посети две от българските църкви в окръга на Торонто. Той сервира венец на първия български монумент в Канада - на Апостола на свободата Васил Левски и прегледа българското неделно учебно заведение „ Канев “. Заместник-министър Георгиев продължава визитата си със срещи в Отава. В канадската столица той ще беседва с Иън Шугарт, заместник-министър на външните работи и с Ричард Уекс, асистент заместник-министъра за имиграцията, бежанците и поданството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР