Българското правителство се оказа много слабо и затова сила трябва

...
Българското правителство се оказа много слабо и затова сила трябва
Коментари Харесай

Михаил Миков: Българското правителство се оказа много слабо

Българското държавно управление се оказа доста едва и по тази причина мощ би трябвало да му се даде мощ, с цел да вземе верните за страната ни решения. Няма никакви съществени и експертни причини, а единствено политически. Това съобщи някогашният ръководител на Народното Събрание, водач на Българска социалистическа партия и министър на вътрешните работи Михаил Миков във Видинско, където се причисли към митинга на зърнопроизводителите против решението на страната ни да вдигне възбраната за импорт на зърно от Украйна.

По думите на водача на АБВ Румен Петков решението за разрешаване на вноса е закононарушение по отношение на български народ, тъй като по този метод ще допуснем до пазара си артикули, които са отглеждани по неприемлив за Европейски Съюз метод. " Българското държавно управление съзнателно тръгва да трови българския народ. Ударът по българските зърнопроизводители е безусловно неприемлив. Те ще стачкуват в този момент, само че следващата година няма да има какво да ядем. Всеки, който държи на бъдещето на децата си, би трябвало да се изправи до тях ", бе безапелационен някогашният вътрешен министър.

Гледайте видеото тук: https://www.focus-news.net/novini/regioni/Mihail-Mikov-Bulgarskoto-pravitelstvo-se-okaza-mnogo-slabo-1828460
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР