Българският защитник Георги Пашов започна като титуляр при победата на

...
Българският защитник Георги Пашов започна като титуляр при победата на
Коментари Харесай

Пашов и Божиков нижат победи в Лига Европа

Българският бранител Георги Пашов стартира като титуляр при успеха на Арарат-Армения с 2:1 над домакина Линкълн Ред Импс (Гибралтар) в срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Арменците не престават напред с общ резултат 4:1, откакто завоюваха първия мач на личен терен с 2:0.

Пашов остана на терена до 59-ата минута, когато беше сменен от Артур Даниелян, малко откакто неговият тим поведе с 2:0.

Слован Братислава пък не позволи изненада и след победа с 2:0 над Фероникели в Косово се класира за третия квалификационен кръг. Първият мач беше приключил с триумф на словаците с 2:1.

Българският национал Васил Божиков изведе Слован с капитанската лента и игра цялостен мач.

В различен мач домакинът Судуева (Литва) разгроми за повторно Тре Пене (Сан Марино) с 5:0. Михрет Топчагич се отличи с хеттрик за триумфа в реванша. Дюделанж (Люксембург) пък отстрани Шкендия (Севернa Македония) след 1:1 в реванша, с помощта на триумфа с 2:1 като посетител в първия мач.

Македонците приключиха мача с 8 души след три червени картона след 85-ата минута на дуела. Първо беше изпъден Висар Муслиу, а по-късно в последните секунди Валмир Нафиу и Агим Ибраими, създател на изравнителното попадение във втората минута на добавеното време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР