Българският волейболен национал Александър Николов получи голямо признание, като бе

...
Българският волейболен национал Александър Николов получи голямо признание, като бе
Коментари Харесай

Александър Николов беше избран за №1 в първенството на Италия за декември

Българският волейболен национал Александър Николов получи огромно самопризнание, като бе определен за най-полезен състезател за месец декември в италианската Суперлига. Той заслужи признанието поради успеваемостта си за отбора на Кучине Лубе Чивитанова.

Младият играч ще получи премията си си преди началото мача с Алианц Милано тази неделя (21 януари), а наградата ще му бъде връчен персонално от президента на Чивитанова Симоне Силеоне.

Николов заслужи признанието, откакто на два пъти в границите на декември получи премията за най-хубав състезател в мача - при успехите над Пиаченца и Монца, в които българският посрещач се регистрира надлежно със 17 и 23 точки.

" Доволен съм, че моите старания и работата на съотборниците ми през месец декември доведоха до позитивни резултати. Това персонално отличие ме прави горделив, на в случай че един от нас е награден това е поради приноса на целия тим. Подобни награди демонстрират, че съм на прав път, въпреки и още доста надалеч от това, което желая да стана и това, което желая да реализира. Но това е малко задоволство, което ме кара да удвоя силата си да се усъвършенствам ", разяснява Александър Николов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР