Българският тенисист Адриан Андреев отпадна във втория кръг на турнира

...
Българският тенисист Адриан Андреев отпадна във втория кръг на турнира
Коментари Харесай

Адриан Андреев отпадна във втория кръг на Чалънджър-а в Станфорд

Българският тенисист Адриан Андреев отпадна във втория кръг на шампионата от сериите " Чалънджър " на твърди кортове в Станфорд, Съединени американски щати с награден фонд 160 хиляди $.

Третата ни ракета отстъпи с 5:7, 3:6 на седмия подложен в главната скица и представител на домакините Александър Ковачевич в среща, траяла час и 39 минути.

Първият сет се реши от един единствен пробив, който пристигна в решителния 12-и гейм и, за жалост, той бе на сметката на Ковачевич, с който американеца измъкна първата част.

Във втората тенисистът от Съединени американски щати поведе с 4:1 гейма, Адриан върна пробива за 3:4, само че след това загуби и идващите два гейма, а с това и вторият сет след 4:6, макар че отрази три мачбола.

С достигането си до втория кръг на главната скица на Станфорд Андреев прибави 11 точки за международната класация, където сега се намира под №201.

Българинът продължава присъединяване си в Съединени американски щати, само че в шампионата на двойки, където той ще си партнира с Далибор Свърчина, само че занапред следва да стане ясно кои ще бъдат техните противници на старта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР