Българският шампион Лудогорец спечели с 2:1 гостуването си на Славия

...
Българският шампион Лудогорец спечели с 2:1 гостуването си на Славия
Коментари Харесай

Лудогорец взе отложения си мач срещу Славия и се доближи на две точки до ЦСКА

Българският първенец Лудогорец завоюва с 2:1 гостуването си на Славия в отсрочена среща от 5-ия кръг на Първа лига.

С триумфа си " орлите " се приближиха единствено на две точки от водача във краткотрайното нареждане ЦСКА, като разградчани имат и един изигран мач по-малко спрямо " алените ". Загубата пък остави Славия на 5-та позиция с актив от 32 точки единствено на пункт зад отбора на Локомотив Пловдив.

Двубоят на стадион " Александър Шаламанов " в София стартира по желан метод за гостите от Лудогорец, които поведоха още в 10-та минута посредством Матиас Тисера, който се възползва от асистенция на Бърнард Текпетей.

В началото на второто полувреме обаче опитният Галин Иванов възвърне равенството, откакто получи топката отдясно, отстрани двама бранители на " орлите " и с удар под плонжа на Серджио Падт направи резултата 1:1.

Равенството се резервира до 83-та минута, когато Якуб Пьотровски центрира към Кирил Десподов, а звездата на Лудогорец от близко прати топката във вратата на Славия за 2:1. Домакините имаха съществени искания за нарушаване на Десподов против стража на " белите " Светослав Вуцов, само че в последна сметка голът остана и по този начин разградчани стигнаха до трите точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР