Българският шампион Лудогорец използва клубния сайт, за да поздрави всички

...
Българският шампион Лудогорец използва клубния сайт, за да поздрави всички
Коментари Харесай

Лудогорец: Горди сме да бъдем част от новата история на Разград

Българският първенец Лудогорец употребява клубния уебсайт, с цел да поздрави всички поданици на Разград по случай днешния празник на града.

На 28 януари 2023 година се означават 145 години от Освобождението на Разград, като " орлите " пожелаха " ползотворна и сполучлива работа за развиването и просперитета " на града и допълниха, че са горди да бъдат част от новата история на Разград.

Ето го и приветственият адрес, който изпратиха от Лудогорец:

" Скъпи поданици на Разград,

Днес за поредна година почитаме героите, жертвали се за Освобождението на нашия град. Нека се преклоним пред делото на тези, които дадоха живота си за Свободата, само че и на тези, които към този момент 145 години работят за богатството на жителите на града. Прекланяме се пред всички общественици, учени, създатели, които трансфораха Разград в хубав и разрастващ се сполучливо български град. Горди сме и щастливи, че сме част от новата история на Разград, който през последните 11 години е и футболната столица на България.

Целият екип на ПФК Лудогорец се причислява към празника и пожелава ползотворна и сполучлива работа за развиването и просперитета на Разград!

Честит празник! "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР