Българският прокурор от офиса на Лаура Кьовеши, разпоредил ареста на

...
Българският прокурор от офиса на Лаура Кьовеши, разпоредил ареста на
Коментари Харесай

Удар на Narod.bg: Прокурорката, провалила „Суджукгейт“, арестува кмета на Генерал Тошево – вижте коя е Михаела Райдовска

Българският прокурор от офиса на Лаура Кьовеши, разпоредил ареста на Валентин Димитров, кмета на Генерал Тошево, е Михаела Спасова Райдовска, същата, която провали делото „ Суджукгейт “ против някогашния народен представител Живко Мартинов – Суджука, разкри извънредно осведомител на Narod.bg от държавното обвиняване.

Михаела Райдовска е снаха на изтъкнат комунистически жанр, тя беше наблюдаващ прокурор по делото против Живко Суджука, само че тогавашният обвинител №1 Сотил Цацаров я отдръпна и изпрати надолу в йерархията.

Преди време благоевградчанката Михаела Райдовска бе зам. градски прокурор на София.

Реклама

В началото на април т.г. връзките на старите комунисти помогнаха на Райдовска да реанимира кариерата си, като я вкараха в офиса на Лаура Кьовеши.

Показателен е сигналът за безобразията на Михаела Райдовска, изпратен до някогашния към този момент основен прокурор Сотир Цацаров:

„ Действията на прокурора Михаела Спасова Райдовска (по делото против Живко Суджука, б.ред.) са осъществени под диктовката на нейния люб….к по това време – нарушителя Антон Петров Проданов, с който се срещат съвсем всяка седмица в София, нормално обядват и вървят на хотел.

Разходките си по това време правели с мерцедеса на Проданов – С500 4матик Сухопътни войски 9098 Апелативен съд, неотдавна пререгистриран с номер Сухопътни войски 9900 МХ, като нормално Проданов взима любо…та си Райдовска от региона на Съдебната палата – „ Позитано “ или бул. „ Стамболийски “ към Върховен административен съд и ресторант „ Happy “.

От ранни зори споделят по мобилните приложения Viber и Whatsapp, интервала на срещите им нормално са сред 11:15, 11:30 и 14:30 ч., в този интервал я взима от Съдебната плата и я оставя в региона на „ Стамболийски “ до Министерството на културата и ресторант Happy. Не стоят в центъра, тъй като се опасяват да не бъдат видени от други хора “, написа в сигнал до тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР