Българският отбор ще играе за шести път в последните 8

...
Българският отбор ще играе за шести път в последните 8
Коментари Харесай

България в топ 16 на световното първенство за бездомни

Българският тим ще играе за шести път в последните 8 години за разпределението на местата от 9 до 16 на международното състезание по футбол за бездомни хора, откакто през днешния ден надигра поредно с еднакъв резултат 6:5 съставите на Ирландия и Унгария.

Така след първите си 10 мача от шампионата България остава с една загуба в постоянното време – от международния първенец Мексико. Програмата за четвъртфиналите в топ 16 към момента не е публично оповестена, само че по всяка възможност националите за повторно в това състезание ще се изправят против мощния отбор на Бразилия. Първият дуел беше извоюван от латиноамериканците при осъществяването на дузпи, откакто приключи наедно 5:5 в постоянното време.

В първия си мач за деня съставът на България се изправи против коравия отбор на Ирландия, който го превъзхождаше доста физически. Срещата стартира с две попадения на противника, само че националите в последна сметка съумяха да доведат мача до тъждество 5:5 посредством четири попадения на капитана Иван Петров и едно на Алекси Кирилов. Решителното попадение за българския отбор означи Божидар Костов по-малко от минута преди края.

Двубоят против Унгария се разви по подобен метод, като този път последния гол беше осъществен от Иван Петров, който записа хеттрик. Останалите попадения вкара Васил Петров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР