Българският офис на глобалната мрежа Endeavor избра предприемачи от 10

...
Българският офис на глобалната мрежа Endeavor избра предприемачи от 10
Коментари Харесай

10 компании влизат в програмата за растеж на Endeavor - Dare to Scale

Българският офис на световната мрежа Endeavor избра бизнесмени от 10 български компании с огромен капацитет за напредък за пилотното издание на новата си стратегия за напредък Dare to Scale.

Програмата е първата от този жанр в България, ориентирана към бизнеси, които към този момент са минали през стартъп етапа и са при започване на по-мащабното разгръщане на активността си.

Пилотният план се осъществя взаимно с Пощенска банка и с поддръжката на една от най-големите български софтуерни компании - " Скейл Фокус ", както и на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП).

Селекцията на бизнесмените от десетте компании е направена от ментори на Endeavor, опитни мениджъри и специалисти на Пощенска банка, " Скейл Фокус " и ИАНМСП.

Предприемачи от 35 перспективни компании обявиха интерес от включване в програмата. Всички те отговаряха на авансово заложените условия - да имат собствен към този момент потвърден артикул или услуга на пазара, да са осъществили оборот от най-малко 200 000 лева за 2018 год. и най-важното - бизнесът им да бъде с капацитет за световен напредък, без значение от бранша или местоположението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР