Българският офис на Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ-България) обяви, че

...
Българският офис на Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ-България) обяви, че
Коментари Харесай

Франция трябва да знае за нашата прокуратура, за да реши за Атанас Чобанов

Българският офис на Асоциацията на европейските публицисти (АЕЖ-България) разгласи, че следи с изключително внимание дейностите на прокуратурата по отношение на публицистите от уеб страницата " Биволъ ". От две седмици проверяващите приказват обществено за връзки на публицисти от проверяващия уеб страницата със чиновници на " ТАД Груп ", обвинени за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите.

Журналистическата организация предизвести, че дейностите на прокураурата могат да имат вцепеняващ резултат на автоцензура в гилдията.

В четвъртък Специализираната прокуратура издаде европейската заповед за следствие против основния редактор на Биволъ Атанас Чобанов., който живее във Франция. Целта е той да бъде открит и разпитан.

Самият той изясни, че ще спомага на френските управляващи и не познава хората от " ТАД Груп ".Атанас Чобанов добави, че евентуалната цел на българската прокуратура е да разбере с какво се занимава проверяващия уебсайт.

АЕЖ-България припомня, че френските управляващи би трябвало да вземат поради голям брой условия преди да изпълнят настояването на българските управляващи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР