Българският национален отбор продължава да дълбае дъното, след като загуби

...
Българският национален отбор продължава да дълбае дъното, след като загуби
Коментари Харесай

Много жалко! С Кръстаич копеам дъно от преди 10 години

Българският народен тим продължава да дълбае дъното, откакто загуби безславно с 0:2 от Литва на националния стадион " Васил Левски " в евроквалификация за Евро 2024 в Германия. Поражението ни закотви на дъното в група G, като " лъвовете " имат единствено две извоювани точки преди последните два мача в групата. 

България за последно приключва на последното място в квалификации за Европейско или Световно през 2012 година Тогава в нашата групата са Англия, Черна гора, Швейцария и Уелс. " Лъвовете " приключват на 5-ата позиция с едвам пет точки и единствено една победа в осем мача. Успехът идва против Уелс в Кардиф с гол на Ивелин Попов.

В тези евроквалификации, националният тим е воден от трима разнообразни треньори. Първоначално селекционер е Станимир Стоилов, който води тима в първите две срещи - загуби от Англия и Черна гора.

Той е наследе на поста от Лотар Матеус, който реализира победа против Уелс, нулево равенсвто с Швейцария в София, хикс с Черна гора, класическо проваляне от Англия и загуба от Швецария. 

В последния дуел от групата, отборът е изведен от Михаил Мадански, само че още веднъж губи - този път от Уелс с 0:1 в София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР