Българският национален отбор по футбол за юноши до 17 години

...
Българският национален отбор по футбол за юноши до 17 години
Коментари Харесай

Българските национали до 17 г. завършиха наравно с Румъния във втория си двубой от Елитния кръг на квалификациите за Евро 2024

Българският народен тим по футбол за юноши до 17 години приключи наедно 0:0 против Румъния във втория си дуел от Елитния кръг на квалификациите за присъединяване на Евро 2024, който се организира в северната ни съседка.

Равенството донесе първа точка на " лъвчетата " на Тодор Симов в конкуренцията, както и на румънците. По този метод двата отбора заемат трето и четвърто място в подреждането и ще би трябвало да търсят наложителни триумфи в последните си срещи, в случай че желаят да се класират за европейското състезание в Кипър (20 май-5 юни).

Междувременно в другия мач от Група 2 през днешния ден съставът на Швеция надигра с 2:1 Уелс, с което " Трите корони " си подпечатаха първото място в групата и билетът за присъединяване на Евро 2024.

В последния кръг във вторник (26 март) следва да се изиграят дуелите България-Уелс и Румъния-Швеция, след което ще стане ясно и крайното нареждане в групата.

Припомняме ви, че за европейското състезание се класира спечелилият във всеки един от осемте потока, както и както и седемте най-хубави втори тимове.

Състав на България за мача с Румъния: Атанас Кехайов, Христо Аргиров, Мартин Димитров, Симеон Цанев, Божидар Петров, Калоян Божков, Михаил Полендаков, Марто Бойчев, Васил Каймаканов, Стивън Гаоте, Филип Гигов



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР