Българският национален отбор по футбол ще стартира подготовка за предстоящите

...
Българският национален отбор по футбол ще стартира подготовка за предстоящите
Коментари Харесай

Футболните национали се събират на лагер на 9 октомври

Българският народен тим по футбол ще започва подготовка за идните дуели – европейската подготовка против Литва (14 октомври) и приятелския дуел против Албания (17 октомври) - в понеделник (9 октомври) на Националната футболна база „ Бояна “, оповестиха от БФС.

В същия ден от 18:45 ч. „ лъвовете “ ще проведат подготовка в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на журналистически въпроси.

Пресконференцията на селекционера Младен Кръстаич преди дуела против Литва ще се състои на 13 октомври (петък) от 19:00 ч. на Националния стадион „ Васил Левски “, а в 19:30 ч. още веднъж там националите ще проведат и формалната си подготовка, която ще е открита за публицисти в първия четвърт час.

Гостите от Литва ще проведат своята конференция от 17:30 ч., а половин час по-късно ще започва и формалното им занятие.

Два дни след дуела срещи прибалтийците - на 16 октомври - България ще отлети за Тирана в 11:00 ч. с полет от летище " София ", а в същия ден от 17:30 ч. локално време ще стартира брифингът на Младен Кръстаич преди дуела. Половин час по-късно „ лъвовете “ ще проведат формалната си подготовка на ст. „ Арена Комбетаре “.

Националите ще се завърнат в България незабавно след инспекцията против " двуглавите орли " към среднощ на 17 против 18 октомври.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР