Българският национален отбор по футбол отстъпи с 0:1 у дома

...
Българският национален отбор по футбол отстъпи с 0:1 у дома
Коментари Харесай

Футболните национали загубиха с 0:1 от Иран в контрола

Българският народен тим по футбол отстъпи с 0:1 вкъщи на Иран в другарска среща, която се изигра на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив, и по този начин остана без триумф от началото на календарната година.

Преди първия съдийски сигнал в мача пък всички родни национали излязоха с тениски в поддръжка на именития бранител и някогашен селекционер на представителния ни отбор Петър Хубчев, който се бори с подла болест.

Единственото попадение в дуела против " персите " падна още в 13-ата минута, когато Илия Груев-младши позволи груба неточност при опита си да върне една топка към вратаря Димитър Митов, а това разреши на Саман Годос да отмъкне и да центрира към Мохамад Мохеби, който осъществя с глава на опразнена врата.

Гостите от Близкия изток сътвориха и още няколко любопитни обстановки пред нашата врата, само че до втори гол по този начин и не се стигна в хода на дуела.

От друга страна нашите „ лъвове “ сътвориха прекомерно малко в предни позиции, а някакво пробуждане в нашите редици се усети едвам в края на мача, само че даже това не докара до рискови обстановки пред стража на Иран.

Така, първият дуел на националния тим на България в Пловдив след пауза от 40 години приключи с минимално проваляне, а момчетата на Младен Кръстаич имат единствено няколко дни да трансформират представянето си, в случай че желаят да стигнат до позитивен резултат при визитата на Черна гора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР