Българският национален отбор по бокс продължава с възходящото си представяне

...
Българският национален отбор по бокс продължава с възходящото си представяне
Коментари Харесай

Нов голям успех за българския бокс, още два златни медала

Българският народен тим по бокс продължава с възходящото си показване на интернационалната сцена. След като родните представители сграбчиха 4 златни медала от шампионата от Световния тур в Марибор, в този момент и двамата ни боксьори ликуваха с трофеи в десетото издание на Мемориал Лешек Дрогош в Киелце, Полша.

Красимир Джуров и Рами Киуан бяха безапелационни в своите категории и ликуваха изцяло справедливо с първото място. Водени от Жоел Арате, националите ни преобладаваха на кръга и през днешния ден се поздравиха със златните медали.

В първия край, в категория до 60 кг, Джуров победи с 4:1 съдийски гласа Дейви-Оливър Джойс от Ирландия. Българинът показва по-добра игра от противника си, като сподели многообразие и с положително придвижване по кръга го затрудни оптимално. Националът ни не позволи тежки попадения и убеди съдиите, че заслужава успеха.

Малко по-късно злато извоюва и другият ни участник в шампионата – Рами Киуан. В категория до 75 кг той бе решителен против представителя на домакините Бартош Голебиевски. Българинът не остави подозрения в разликата в класите и победи с безапелационното 5:0 гласа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР