Българският национал Илия Груев-младши бе точен при наказателните удари, но

...
Българският национал Илия Груев-младши бе точен при наказателните удари, но
Коментари Харесай

Илия Груев-младши вкара при дузпите, но Вердер отпадна от Купата на Германия

Българският национал Илия Груев-младши бе прецизен при наказателните удари, само че тимът на Вердер (Бремен) отстъпи с 6:7 на втородивизионния Падерборн в среща от втория кръг на шампионата за купата на Германия. В постоянното време мачът приключи 2:2, като " бременските музиканти " трябваше да наваксат пасив от два гола.
 Лайпциг опустоши Хамбургер за Купата на Германия
Лайпциг опустоши Хамбургер за Купата на Германия

Айнтрахт (Франкфурт) се класира за третия кръг

Падерборн поведе преди почивката с попадения на Феликс Плате и Сърлорд Конте, само че през второто полувреме Леонардо Битенкурт и Мичел Вайзер доведоха резултата до 2:2.

В продълженията нов гол не падна и това докара до осъществяване на дузпи. При тях и двата тима вкараха при първите си четири опита, като Груев вкара тъкмо четвъртата за гостите.

При петите опити обаче Битенкурт пропусна, а незабавно по-късно Ричмонд Тачи вкара за домакините и класира Падерборн за идната фаза на шампионата.

Напред за купата на Германия продължава и тимът на Борусия Дортмунд. " Жълто-черните " нямаха огромни големи мъчно против представителя на Втора Бундеслига Хановер и го надиграха с 2:0.

Гостите поведоха след автогол на Брайт Арей-Мби в 11-ата минута, а в 71-вата Джъд Белингам от дузпа оформи триумфа на Борусия. " Жълто-черните " обаче приключиха мача с 10 души, защото червен картон в 85-ата минута получи Карим Адейеми.

В другите два мача, приключили до този миг, Фрайбург победи с 2:1 след продължение гостуващия Занкт Паули, до момента в който Зандхаузен отстрани Карсруе с 10:9 след осъществяване на дузпи. В постоянното време мачът завърши 2:2, като в продълженията нов гол не падна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР