Българският национал Георги Миланов няма намерение да напуска ЦСКА (Москва)

...
Българският национал Георги Миланов няма намерение да напуска ЦСКА (Москва)
Коментари Харесай

Георги Миланов не иска да напуска ЦСКА Москва

Българският национал Георги Миланов няма желание да напуща ЦСКА (Москва) като свободен сътрудник. Това съобщи сътрудникът на халфа Мирчо Димитров пред съветското издание „ Известия “. Договорът на футболиста с съветския клуб е до лятото на 2018 година

„ Не желаеме Георги да си потегля от ЦСКА без да разреши на клуба да вземе пари за него. „ Армейците “ заплатиха трансферна сума за него и няма да е правилно, в случай че Миланов си тръгне като свободен сътрудник “, съобщи Димитров.

„ За момента нямаме предложение за нов контракт, само че Георги професионално извършва отговорностите си. Доколкото ми е известно треньорът Гончаренко и управата на клуба са удовлетворени от него. Силно се надяваме да ни предложат нов договор, защото Миланов желае да остане в тима “, разяснява Мирчо Димитров.

„ Или ще продължим контракта си с клуба, или ще позволим на ЦСКА да проработи пари от напускането на Георги. Според нас – аз и Миланов, ще бъде изменничество, в случай че допуснем клубът да загуби пари “, добави сътрудникът на българския национал.

Георги Миланов остана неизползвана запаса за „ армейците “ при успеха с 2:0 над Йънг Бойс в плейофен реванш от Шампионската лига. Двубоят се игра нощес, а ЦСКА (Москва) завоюва след голове на Георгий Шченников и Алан Дзагоев. Първата среща преди седмица приключи при резултат 1:0 за съветския отбор. Така отборът на Виктор Гончаренко са класира за груповата фаза на Шампионската лига. Жребият е довечера от 19:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР