Българският народ е мъдър. Аз като спортист знам, че съдията,

...
Българският народ е мъдър. Аз като спортист знам, че съдията,
Коментари Харесай

Премиерът в оставка: Ще джуркаме топчета за председател на Ц...

Българският народ е умен. Аз като състезател знам, че съдията, колкото и да ти пречи, то най-после си става, каквото си би трябвало. Ако си добър, ще победиш. Това съобщи във връзка върнатите мандати и неналичието на кабинет министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

" Сега ще ги забележим новите какви публични поръчки ще създадат, ще има ли монополисти - тогава ще разясня. Това е Народното събрание с най-кратък живот. Хем, знаят, че вървим към избори, хем не престават да си одобряват всякакви закони.

" Искам да се обърна към нашите симпатизанти. Аз постоянно съм бил за постоянна страна. Аз съм за разговор и съгласие. Утре могат да се уговорят и да си създадат държавно управление, отново ще се завърти рулетката. Защо е това безсрамие да си одобряват закони, а да не вършат държавното управление - аз не мога да схвана. ", покъртен е Борисов.

“Сутринта слушах една доцентка, възпитана жена при Росен Плевлениев беше. Оплете се, че били решени проблемите в чужбина, само че не знам какви мандати има в чужбина за изборния регион. Питах ги моите от Народното събрание какъв брой депутата ще влязат, а то няма. Исках да запитвам и госпожа Антоанета Стефанова, да чуя изявленията с нея, като мой заместител, какви тематики би засегнала.

Чух тази госпожа да споделя, че била смесена система за гласоподаване с машини и хартия, а там г-жо доцент, ясно е казано, че е единствено с машини. Ама в този момент за чужбина, където най-вече говореха, нямало да има машини ", съобщи Борисов за измененията в Изборния кодекс, с които ще се гласоподава единствено машинно на идващите избори.

“Чух още много неща, че на всички места трябвало да има хартия. Бюлетините се печатат в Българска народна банка, само че протоколите при един мастит народен представител от Българска социалистическа партия. Сега казусът бил в броенето, само че никой не знае по какъв начин и къде ще има видеонаблюдение. От къде и по кое време ще купят камери? Те в желанието си да мъстят се сговарят ", продължи той.

“Естествено, че ръководител на ЦИК би трябвало да е победилата партия, само че в случай че не се договорят, а те ще го създадат, ще вземат една сфера и ще джуркат и на който му се падне ръководител. Страхотно изборно законодателство - ще джуркаме топчетата за ръководител ", добави Борисов.

“Помня на мажоритарните избори - от 31, ние взехме 28. Каквото желаят да вършат, ние се готвим при всевъзможни правила, съдията колкото и да ти пречи, в случай че си добър, ще победиш. Отсега ви споделям, че ръководител ще бъде от партията на депутата Трифонов и заместител от някоя от другите партии ", уточни министър председателят в оставка.

" Всеки ден очаквам да ни освободят. Не знам какво още желаят да си създадат, всички знаят, че отиват на избори, а Народното събрание си приема всякакви работи. Предполагам, че преднамерено ще го бавят, с цел да одобряват още неща, да задължат бюджет, а без да знаят от къде ще ги вземат. За 7 милиарда са си внесли закони за няколко дни, само че кой ще го извършва? По време на служебното държавно управление над 100 милиона не влязоха ", уточни Борисов.

“Как за една седмица всичко това го направиха - за спецсъда и прокуратурата. Утре могат да създадат държавно управление за 15 дни, да създадат каквото желаят. Носят си отговорност по тази причина, след 15 дни подават оставка и отиваме на предварителни избори. Що е това безсрамие - да одобряват закони и да не вършат държавно управление. Аз за 4 години никой не ме е питал от кое място ваксини, границата по какъв начин сме опазили. Пожелавам триумф и на другите ", с тези думи приключи инспекцията на премиера Бойко Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР