Българският нападател Валери Божинов е съвсем близо до договор с

...
Българският нападател Валери Божинов е съвсем близо до договор с
Коментари Харесай

Валери Божинов се разбра с Левски, напуска Ботев/Враца/

Българският нападател Валери Божинов е напълно покрай контракт с "Левски ", научи Sportal.bg. Днес футболистът е имал среща в София с изпълнителния шеф на "сините " Павел Колев. На нея двете страни са постигнали кардинална сделка, като би трябвало да се уточнят само дребни елементи, които няма да бъдат проблем, настояват и двете страни. Очаква се, че до 48 часа всичко да бъде решено и официализирано, като някогашният състезател на "Ювентус " и "Манчестър Сити " ще се завърне на "Герена ". Веднага по-късно 32-годишният състезател ще пътува за Агия Напа, с цел да се причисли към новите си съотборници.
Валери Божинов има 20 мача и 8 гола за "Левски " през 2014 година. През миналата есен голмайсторът се завърна в Първа лига с екипа на "Ботев " (Враца), където от 11 мача вкара и 7 попадения. Две от тях бяха във вратата на Левски при историческия триумф на "Ботев " (Вр ) с 3:1 на "Герена " на 25 ноември предходната година.
Именно опитният футболист ще бъде първото ново попълнение на "сините " през 2019 година. Божинов идва със статут на свободен сътрудник, откакто контрактът му с врачани изтече на 31 януари. Въпреки това той води цялата подготовка с отбора под управлението на втория му татко Сашо Ангелов във Враца и по-късно в Алания, а нощес се завърна в България с отбора на "Ботев ". Нападателят вкара даже два гола и добави две асистенци в мачовета от подготвителния лагер в Турция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР