Българският ММА боен атлет Живко Стоименов ще запише поредното си

...
Българският ММА боен атлет Живко Стоименов ще запише поредното си
Коментари Харесай

Живко Стоименов: Готов съм да зарадвам феновете със зрелищна победа

Българският ММА военен спортист Живко Стоименов ще запише следващото си присъединяване в професионална галавечер на 16 ноември. Той ще влезе в клетката на шампионата ISFA Final Conflict в Перник.

Това ще бъде рекордния шести дуел единствено за тази година за младия българин, който преди едвам две седмици завърши с петата си борба за годината, приключила с жесток нокаут още в първия рунд.

Следващият съперник на Живко е бразилецът Клейтън Асункао, който има безупречната статистика от 6 победи и нито една загуба.

Опасен съперник, за който Живко се готви сега интензивно.

" Подготовката минава сносно досега. През този подготвителен лагер акцентирах доста на издръжливостта и това по какъв начин да систематизирам силите си в един спаринг, както и възнамерявам да направя в самия мач.

За тази среща ми оказват помощ основно Владислав Кънчев и от скоро започнах да върша спаринги с Калоян Колев и съм им признателен за поддръжката, защото в България няма доста спаринг партниори. Благодаря също на моите треньори Ангел Караиванов и Антон Петров. "

Безспорно при подготовката за толкоз рисков съперник Живко натъртва на тренировки със съществени съотборници, защото Асункао не е инцидентен войник. Бразилецът добре познато име в жиу-житцу и граплинг средите. Клейтън е черен колан по бразилско жиу-житцу и нееднократен медалист в редица надпревари на IBJJF провеждани в Бразилия и по света. За разлика от доста други черни колани по жиу-житцу, бразилецът има и солидни умения в стойка и сега води тренировки по кикбокс в " Black Belt Academy ", а в професионалния ММА има 6 борби, от които и 6-те завършват с победа.

" Остана още една седмица тежки тренировки, след което следва свалянето на килограмите и влизане в категория до 77кг. Разучили сме добре опнентa ми - Clayton Assuncao, който е бразилец черен колан по BJJ и непобеден досега. Смятам че с вярна тактика ще стигнем до успеха.

Обещавам на почитателите още веднъж атрактивен нокаут или събмишън и ги призовавам да дойдат и да отразят едно събитие, в което ще има единствено равностойни и мощни срещи, тъй като хората това желаят да гледат. "

Живко показа за MMA.BG, че при победа над бразилеца е подготвен да заяви много забавни вести за неговата професионална кариера, за което стискаме палци и чакаме борбата му в Перник.

Събитието ISFA: Final Conflict дава обещание много забавни конфликти, като основната среща на вечерта ще бъде борбата сред Камен Георгиев и Петър Петров. То ще се организира на 16-ти ноември в Перник. Местния войник Стефан Мленов ще се изправи против първенец по бокс от Събрия, Никола Йованович. Ще има и два женски мача.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР