Българският кикбокс и ММА състезател Даниел Илиев победи изключително зрелищно

...
Българският кикбокс и ММА състезател Даниел Илиев победи изключително зрелищно
Коментари Харесай

Даниел Илиев се готви за голям двубой на SFC6 в зала Арена Армеец на 13 януари

Българският кикбокс и ММА играч Даниел Илиев победи извънредно зрелищно с нокаут своя съперник Борис Куспал на дуел в Словакия. Победата му бе белязана във втория рунд. " Докато скандираха името на Куспал, аз просто го засякох и залата млъкна ", предостатъчно разяснява успеха си Илиев. С този мач боецът ни сполучливо загря за идващия си най-съществен шампионат - SFC6, давайки поръчка за един галактически конфликт с първенеца от най-хубавата ММА школа в света - Mike's Gym - Майк Спранг. Събитието ще се случи на 13 януари 2018 година в зала " Арена Армеец ".

За дуела си с Купсал българинът имаше единствено 12 дни за подготовка, само че все пак се показа повече от впечатляващо. Заради мача Илиев трябваше да смъкна за негативно време няколко кг, с цел да може да се изправи против съперника си. Опонентът му имаше доста повече опит от Даниел - 29 профи мача в муайтай и кикбокс.

Най-голямото предизвикателство за българския войник следва на 13 януари 2018 година, когато той ще е един от българските бойци, които ще вземат присъединяване на Spartacus 6 (SFC6) в зала " Арена Армеец ", проведено от Combat Promotion. " За мен това е чудесна опция да си " сверя часовника ", както се споделя. Знаете по какъв начин се приготвят състезателите от Mike's Gym, какъвто е и Спранг - упражняват дружно със международни първенци. Трябва непрекъснато да покачвам равнището си. Не мога да заставам на все едно и също. Трябва да има придвижване нагоре. Благодарен съм на господин Георги Анадолов, който ми дава изключителната опция да застана против подобен силов състезател ", разяснява ММА боецът ни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР