Българският изпълнител Иван Динев с прякора Устата използва трибуната на

...
Българският изпълнител Иван Динев с прякора Устата използва трибуната на
Коментари Харесай

Устата, който снима клип в Москва, се възмути, че не получава виза за САЩ

Българският реализатор Иван Динев с прякора Устата употребява трибуната на Facebook, с цел да уведоми почитателите си, че се постанова да анулира планувано лятно турне в Съединени американски щати. Причината - получил е отвод за работна виза от страната хазаин - " с неуточнени към този момент аргументи ", по думите на Динев.

" Аз несъмнено имам вяра, че това е " безусловно инцидентно неразбирателство " и няма нищо общо с последните ми музикални планове. До момента съм правил три турнета в щатите и безпроблемно съм получавал работна виза ", написа той в обществената мрежа.

Устата се обръща към своите почитатели с обещанието " рано или късно да разбере аргументите за сегашния отвод " и да ги показа.

" Бъдете сигурни, че този отвод няма да повлияе на гражданската ми позиция, даже ви давам обещание, че доста скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, мощни и горди българи ", се споделя в обявата му, която приключва с апела " да живее свободата на словото ".

Възмутеният в този момент реализатор в края на предходната година е обект на екстаз от съветски прокремълски медии, откакто записа огромна част от последния си клип - " Свободата на словото " - в Москва. Това се случи през декември 2023 година, близо 2 години откакто Русия стартира пълномащабната си война в Украйна, за която и Съединени американски щати, и Европейски Съюз постановиха още по-строги наказания против режима в Кремъл. Такива има още от 2014 година, когато Русия нелегално анексира украинския полуостров Крим.

Устата пее за независимост на словото от Червения площад, в контрастност със солидните доказателства за репресии и физически тормоз в Русия по отношение на всеки, който се осмели да заеме позиция против режима на съветския президент Владимир Путин.

" И при Комунизъм, и при Демокрация. За 1300 години кръвта са ни пили толко гадини! И всякога ни разделят на тимове нашите интернационалните сутеньори. Май е време да си покажем топките и на посолствата, и на сглобките. За отпадъци, дето сменят Конституция, не юмруци, а би трябвало Революция! ", пее Устата в песента, промотирайки я като патриотична.

В изявление за Bulgaria on Air от края на предходната година, рапърът повтори една от многото съветски опорни точки.

" Ние просто изпълняваме нареждания, дори вършим неща, които никой не ги желае от нас. Каква разлика има дали едно време ни е заповядвал Съветският съюз, а в този момент ни заповядва Брюксел? Може пък и да има разлика, тъй като едно време имаше промишленост, имаше стопанска система, в този момент остана последният гръбнак - " Мини Марица-Изток ", само че скоро ще го счупят ", разяснява музикантът.

В профила му във Фейсбук се вижда и утвърждението му за пропагандното изявление, което Тъкър Карлсън взе от Путин.

За пътешестване в Русия също се изисква виза, каквато очевидно Устата е получил необезпокоявано, макар че България е оповестена публично за " неприятелска страна " от Москва. При попълване на документи за американска виза се изисква лист на страните, в които претендентът е посещавал през последните години.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР