Българският халф е близо до нов договор с . Това

...
Българският халф е близо до нов договор с . Това
Коментари Харесай

Българинът в Интер със страхотни перспективи в клуба

Българският халф е покрай нов контракт с . Това заяви сътрудникът му Калоян Иванов, съгласно който треньорът на примаверата на " нерадзурите " Кристиан Киву е сложил съдбоносен фокус върху гения. Запитан за нов контракт на 17-годишния Илиев с Интер, сътрудникът съобщи пред FcInterNews.it: " В клуба се интересуват от тематиката толкоз, колкото и ние. Така че, когато му пристигна времето, сигурно ще обсъдим всичко, знаейки, че имаме идентични хрумвания ".
В момента юношата на Ботев (Пловдив) е част от тима на Интер до 19 години, за който през сезона е записал 11 мача и 4 гола. На въпроса къде ще забележим Никола в бъдеще Иванов дава отговор по този начин: " Все още има време, оставете го да пораства и сигурно ще стигне надалеч. Времето ще покаже, че сме прави. Да носи фланелка с номер 10 в Интер за него е горделивост. Като продължи да работи толкоз интензивно, както го прави, той ще реализира резултатите, за които постоянно е мечтал ".

От FcInterNews.it дефинират българина като " една от най-интересните вероятности в света " и напомня включването му от " The Guardian " измежду 60-те най-обещаващи млади футболисти в света. Агентът му споделя, че е горделив с това и че халфът заслужава признанието с професионализма и всеотдайността, с които се усъсвършенства. Тези дни Иванов е в Милано и скоро ще разиска бъдещето на Илиев с " нерадзурите ". " Искам да виждам идващия мач на Никола онлайн ", споделя той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР