Българският футзал все пак ще има участие и в основния

...
Българският футзал все пак ще има участие и в основния
Коментари Харесай

Футзал: Двама български съдии в Шампионската лига

Българският футзал въпреки всичко ще има присъединяване и в главния кръг на шампионската лига по футзал този сезон в лицето на двамата рефери Траян Енчев и Борислав Колев, оповестява futsalmania.bg.

Варненецът Енчев ще бъде част от съдийската бригада, изпратена да управлява мачовете от група 3 в поток „ А “, които ще се организират в град Подчертек, Словения. Участието на българина ще стартира още през днешния ден с мачът сред съветския Югра Югорск и унгарците от Беретьоуйфалу. Другите два отбора в групата са домакинът Добовец и Сибиряк (Русия). Интересното в тази група е попадането на два съветски тима, като борбата от локалното им състезание в този момент ще се придвижи и на словенска земя. Първите три тима от групата ще продължат към Елитния кръг на шампионска лига.

Другият ни представител Борислав Колев ще управлява срещи от група 7 на поток „ Б “, които ще се играят в олимпийския център в Рига, Латвия. Мачовете от тази група стартират в утрешния ден като локалният отбор Никарс в първия си мач среща Рекорд Биелско-Бяла (Полша) и дуелът ще бъде управителен от Колев.

Именно поляците се класираха за сметка на българския представител Варна сити, излизайки първенци в предварителната квалификационна група.

Останалите два отбора, който ще спорят за първото място ще са Хонщейн-Ернщал (Германия) и Информатика Тимишоара (Румъния). От тази група продължава единствено класиралият се преди всичко.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР