Българският футболист Даниел Златков, известен и като БГ Роналдо, гостува

...
Българският футболист Даниел Златков, известен и като БГ Роналдо, гостува
Коментари Харесай

БГ Роналдо смята, че Марадона е настинал

Българският футболист Даниел Златков, прочут и като БГ Роналдо, гостува в предаването “Емоциите на Мондиала”, където разяснява представянето на тимовете до момента на Световното състезание в Русия.

Играчът не подмина и тематиката за държанието на Диего Марадона по време на мача сред тимовете на Аржентина и Нигерия. “Доколкото знам, той постоянно е бил подобен. Опита един път да си усъвършенства имиджа, да бъде по-сериозен, само че очевидно в Русия му харесва. Климатът му се отразява добре, може би малко се е претрупал. Възможно е и да е настинал”, съобщи БГ Роналдо.

Той разяснява и отпадането на международния първенец Германия още в груповата фаза. “Още от първите два мача на Германия усетих един сигнал, от който би трябвало да светне алена лампичка на треньора им, и това се удостовери. Видяхме, че нищо общо няма с миналия шампионат и напълно различен тим видяхме от Германия. Според мен казусът им е в главите, даже и да са преуморени. Всички знаем, че футболистите им играят в най-силните шампионати. Изиграли са ужасно доста тежки мачове, само че физическата отмалялост не е толкоз сериозна в тази ситуация, колкото умствената. Пренаситили са се от мачове и просто нещо куцаше в тяхната игра”, изясни Златков, чиито любимци за международната купа са Португалия и Бразилия. Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР