Българският футболен шампион Лудогорец очаквано допусна трета поредна загуба в

...
Българският футболен шампион Лудогорец очаквано допусна трета поредна загуба в
Коментари Харесай

"Тотнъм" мина респектиращо през "Лудогорец" в Разград

Българският футболен първенец " Лудогорец " предстоящо позволи трета поредна загуба в груповата фаза на Лига Европа. Във второто си следващо домакинство от гр. J разградчани отстъпиха с 1:3 пред британския гранд " Тотнъм ", като може да са удовлетворени, че резултатът не закупи унизителни размери.

Под управлението на Жозе Моуриньо лондончани постановиха тотално предимство на ст. " Хювефарма Арена " и сътвориха 22 голови положения пред вратата на Пламен Илиев. Добри намеси на българския национал и голям брой пропуски от страна на звездната офанзива на " шпорите " предотвратиха евентуалната разгромна разлика.

Гостите откриха резултата още в 13-ата мин., когато капитанът Хари Кейн се разписа с глава. В 33-тата мин. Лукас Моура направи 2:0, а в това време Гарет Бейл опитва да прати топката в мрежата от директен свободен удар, само че бе спрян от Илиев.

И след почивката играта се развиваше най-вече в половината на " Лудогорец ", само че домакините въпреки всичко съумяха да върнат едно попадение. Реализира го голмайстор №1 в историята на клуба Клаудиу Кешерю в 50-ата мин. с воле от границата на дребното наказателно поле като добавка след шут на Бърнард Текпетей. В 62-рата обаче " Тотнъм " дефинитивно умъртви интригата с трети гол, маркиран от Джовани Ло Селсо след асистенция на влезлия секунди по-рано като запаса Сон Хюнг-Мин.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР