Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за производство

...
Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за производство
Коментари Харесай

Macron ще облича съдиите от Първа и Втора лига през новия сезон

Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за произвеждане на спортни дрехи Macron подписаха двугодишен контракт за партньорство, съгласно който компанията ще се грижи за оборудването на всички съдии от Първа и Втора професионална лига.

Новите екипи бяха показани пред медиите на особено събитие в НСА, където се организира заключителният стадий от обичайния тридневен обучителен и подготвителен семинар преди старта на сезона. На брифинга участваха ръководителят на Съдийската комисия Виктор Кашай и водещият интернационален рефер Георги Кабаков. Представена бе и новата образна еднаквост на съдийската организация, включваща съвременно лого, което към този момент е върху екипите.

 “Изключително сме щастливи от партньорството си с потвърден бранд в света на спортната екипировка като Macron, който си партнира с одобрени организации като УЕФА и Испанската футболна федерация. Надявам се новите екипи да допринесат за положителната работа на моите сътрудници през новия сезон, който стартира идната седмица ”, съобщи ръководителят на Семеен кодекс Виктор Кашай.

Унгарският началник разкри, че съдийската класация на Първа професионална лига има нов член – Кристиян Колев от Пловдив. С него броят на елитните арбитри се усилва на 22-ма. “Целта ни е да откриваме и да даваме късмет за изява на от ден на ден млади съдии от всички краища на България. През тези три дни на семинара имахме VAR образование и разгледахме разнообразни противоречиви обстановки от предишния сезон – постоянно има какво да подобряваме в представянето си. Ето за какво за мен съдиите би трябвало да са персони със мощни характери. Аз съм индивидът, който носи отговорността и взема решение нарядите за Първа лига. Ние сме длъжни да подготвим оптимално добре нашите сътрудници за работата им на терен ”, безапелационен бе Кашай.

От своя страна Георги Кабаков изрече благодарността си към Българския футболен съюз за въвеждането на системата VAR. “Тази иновация дава доста сигурност на нас, съдиите. Тук е моментът да благодаря на БФС и на VAR екипите за напъните им да създадат нашата работа по-лесна. За нас като интернационалните рефери е значимо да сме в крайник с новите технологии ”, съобщи водещият ни съдия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР