Българският футболен съюз /БФС/ ще гледа да печели време, само

...
Българският футболен съюз /БФС/ ще гледа да печели време, само
Коментари Харесай

Илиян Василев: БФС ще гледат да печелят време, само и само да запазят властта

Българският футболен съюз /БФС/ ще гледа да печели време , единствено и единствено да резервира властта. Това разяснява в обществената мрежа Фейсбук анализаторът Илиян Василев

Той предвижда, че в този момент ще бъдат предлагани нови визии, тактики, екшън проекти и като цяло нови подходи. 

„ Със сигурност ще стъпят върху релативно положителните две представяния на националния тим – с тези смъкнати упования и еднакъв вкъщи е триумф “ , уточни още той. 

Освен това съгласно Василев управлението на БФС в този момент ще плаши УЕФА и ще им изяснява, че митингите са политически , а те са самоуправляват и страната не може да се намесва. Той добави:

„ И по този начин до идващия мач на националния, при който почитателите ще се окажат отговорни в случай че паднем. А Министерство на вътрешните работи ще постанова с палки недоволните от ръководството на БФС под политическата отбрана на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Зад този министър и зад този БФС стърчи поддръжката на Пеевски и Борисов и тяхната поддръжка е единствената причина Михайлов и тайфа да не са в пандиза, а отпред на българския футбол. “

Малко по-рано стана ясно, че и да поеме отговорност за положението и неуспехите в българския футбол. Така единственият метод той да бъде заменен на президентския пост в БФС е в случай че си подаде самичък оставката. Очаква се през тази седмица да стане ясно дали това ще се случи, или не. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР