Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви победителите в Годишните

...
Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви победителите в Годишните
Коментари Харесай

Обявиха победителите в 21-вите Годишни награди за отговорен бизнес

Българският конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) разгласи спечелилите в Годишните награди за виновен бизнес 2023 – най-утвърдения конкурс за корпоративна обществена отговорност, стабилно развиване и разнообразие в България, който се организира под мотото „ Дай добър образец “. За авторитетните оценки, които бяха връчени за 21-ва поредна година, се състезаваха впечатляващите 126 ESG начинания, осъществени от 82 компании.

Престижните награди бяха връчени от министъра на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов, министъра на труда и обществената политика доктор Иванка Шалапатова, министъра на околната среда и водите Юлиан Попов, кмета на Столична община Васил Терзиев, заместник-министъра на образованието и науката проф. Генка Петрова, заместник-министъра на нововъведенията и растежа Мартин Гиков и английския дипломат Роб Диксън.

Гости на церемонията бяха над 250 души – висши мениджъри на фирмите членове на БФБЛ и на компании, взели участие в надпреварата, членове на журито, съидейници от обществения и гражданския, дипломати и медии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР