Българският еврокомисар Мария Габриел постави началото на европейската седмица на

...
Българският еврокомисар Мария Габриел постави началото на европейската седмица на
Коментари Харесай

Мария Габриел към ученици: Машините няма да изместят човешкото творчество

Българският еврокомисар Мария Габриел сложи началото на европейската седмица на медийната просветеност със среща с възпитаници в столичното 18-то Средно учебно заведение " Уилям Гладстон ".

Мария Габриел приказва с възпитаници от гимназията по въпроси, свързани с цифровата ера и политиките на Европейски Съюз, като сложи акцент на това, че е значимо да се научим да отличаваме истините от неистините .

Цифровизацията трансформира метода, по който учим, пътуваме и поддържаме връзка между тях , съобщи Габриел, само че в никакъв случай съгласно нея машините и роботите няма да заместят способността ни да иновираме, да сътворяваме наличие .
 Светът би трябвало да държи роботите убийци под контрола на индивида, прикани Берлин
Светът би трябвало да държи роботите убийци под контрола на индивида, прикани Берлин

Организация на обединените нации и Европейски Съюз приканват за международна възбрана на потреблението такива оръжия

Според еврокомисаря машините няма да заместят и човешките страсти . Цифровизацията има и тъмна страна, която води до нови форми на принуждение, призна Габриел. Талантите на Европа би трябвало да останат тук, по тази причина е значимо дружно всички да заявим малко по малко какво да създадем .

Цифровизацията е късмет да утвърдим нашето водачество , безапелационна беше Мария Габриел. За нея полезности като отбрана на персоналните данни не подлежат на преговаряне и това са водещи правила, които ни отличават от стопански системи като Китай и Русия.
 Съединени американски щати се пробват да разсеят страховете по отношение на роботите убийци
Съединени американски щати се пробват да разсеят страховете по отношение на роботите убийци

Хората постоянно щели да вземат окончателното решение

Няма по какъв начин да се приказва за бъдещето на Европейски Съюз без младежите през днешния ден в навечерието на изборите за Екологичен потенциал , съобщи и кметът на София Йорданка Фандъкова на срещата с учениците. Когато се приказва за бъдещето на Европа, на България и на града за нея са най-важни срещите с младежите, безапелационна е Фандъкова.

Тя е на мнение, че няма по какъв начин да не се провежда и процесът на разговор , който визира бъдещето на Европа. Фандъкова като образец за младежка интензивност посочи самодейностите и битката за чиста природа на шестнайсетгодишната Грета Тунберг.

Решаването на проблемите на днешния ден би трябвало да става с дейното присъединяване на младежите , уточни столичният кмет, като насочи вниманието към плановете по стратегия Европа.

Целта на стратегия " Европа " е да дава опция на цивилен организации да осъществят планове, ориентирани към разговор с младежите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР