Българският еврокомисар Мария Габриел обяви, че вече функционира нов онлайн

...
Българският еврокомисар Мария Габриел обяви, че вече функционира нов онлайн
Коментари Харесай

Европейският съюз с единен портал за образование

Българският еврокомисар Мария Габриел разгласи, че към този момент действа нов онлайн портал, отдаден на Европейското пространство за обучение. На него, на едно място, са събрани самодейностите и дейностите в региона на образованието и образованието в Европейския съюз.

Линкът към интернет портала на Европейското просветително пространство е:

Той е ориентиран към всички жители - хора с гении, учащи, преподаватели, европейски организации в региона на образованието и образованието. Целта му е да дава по наличен метод информация за начинания в областта на образованието, настоящи предложения за финансиране, мрежи за съдействие и за шерване на положителни практики.

Комисар Мария Габриел обръща на внимание, че порталът включва 10 съществени раздела с информация по тематики и целеви групи. Темите се концентрират върху подобряването на качеството в образованието и образованието (от грижите от най-ранна детска възраст до образованието за възрастни ), учителите и преподавателите, цифровото обучение, интернационалното съдействие.

Създателите на Портала са присъединили и място за вести, настоящи документи в региона на образованието и образованието, благоприятни условия за финансиране, претовареност и трудова подвижност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР