Българският червен кръст в Пазарджик започва раздаването на индивидуални пакети

...
Българският червен кръст в Пазарджик започва раздаването на индивидуални пакети
Коментари Харесай

БЧК започва раздаването на храни за нуждаещи се в Пазарджишко

Българският червен кръст в Пазарджик стартира раздаването на самостоятелни пакети с хранителни артикули в района, оповестиха от регионалната конструкция на организацията. С право на подкрепяне в региона са 18 640 души. 16 620 едночлени и двучленни фамилии ще получат по един хранителен пакет с 15 типа артикули с общо тегло 10,890 кг. 2020 тричленни и по-големи фамилии ще получат по един дребен хранителен пакет и по един огромен хранителни пакет с 15 типа артикули с общо тегло 27,580 кг.

Продуктите са обезпечени по Оперативната стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне ​с финансиране от Европейски обществен фонд+​.

Раздаването ще се реализира на два транша, като първият транш ще стартира от 3 април 2024 година и ще продължи до 20 май 2024-та.

Предоставянето на питателните артикули ще се прави от чиновници и доброволци на БЧК в 18 раздавателни пункта в цялата област. Продуктите се получават против документ за идентичност и автограф.

Днес отварят раздавателни пунктове в град Пазарджик в учебно заведение „ Свети Климент Охридски “ на ул. „ Васил Левски “ 58, в Пенсионерския клуб на ул. „ Димитър Греков “ и в офиса на БЧК на ул. „ Хан Крум “ 11.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР