Българският бранд за люти продукти Chilli Hills отвори вратите към

...
Българският бранд за люти продукти Chilli Hills отвори вратите към
Коментари Харесай

Първият музей на лютото в Европа отвори врати в село Лозен

Българският бранд за люти артикули Chilli Hills отвори вратите към своя “свят на лютото ”, като показа новата си плантация - Chilli Hills Farm & Open Space. В нея се намира и първият в Европа „ Музей на Лютото “ с над 70 типа люти чушки, разнородни обстоятелства и съоръжения, както и откритото пространство за работилници и събития.

В деня на формалното разкриване на 7 октомври уредниците от Chilli Hills бяха и хазаин на рисковото люто надяждане - част от Световната лига по люти надяждания.

,,Това незабравимо събитие беляза началото на една концепция, осъществена с отношение към детайла, внимание и обич, освен към лютото, само че и към положителния усет във всичко. ", споделиха уредниците.

 Александър Кюркиев Chilli Hills, разкриване музей на лютото

Това е и първата по рода си плантация за люти чушки в България.



,,Искахме да създадем нещо друго, в което да вложим сила, пристрастеност и професионализъм. е място, което постоянно ще е отворено освен за почитателите на лютото, само че и за всички останали. Тепърва ще се случват доста неща в нашата плантация, в която хората имат опция да видят по какъв начин и какво произвеждаме и да научат повече за индустриалния развой. ", съобщи притежателят на фермата Александър Кюркиев.

 Първият музей на лютото в Европа отвори порти в с. Лозен

,,Създадохме място, което да е уместно за открити събития, за работилници, кулинарни и културни начинания и сме повече от щастливи и признателни, че първите ни посетители го оцениха толкоз високо. Планираме да организираме и огромни интернационалните събития ”, добави Кюркиев.



Екипът, който стои зад концепцията и реализацията ѝ, има упоритостта да трансформира Chilli Hills Farm & Open Space в една от най-горещите точки за среща на кулинарния и културен живот у нас.

През идващите месеци са планувани редица събития и интензивности, подобаващи освен за феновете на лютото, само че и за всички, които желаят да избягат от " шумотевицата " на града, измежду природа, чист въздух и добра компания.

 Иван Граховски, победител люто надяждане

В деня на формалното разкриване уредниците приготвиха празник за всички посетители, като във фокуса бе рисковото люто надяждане.

То се случи за пръв път в България, като част от Световната лига по люти надяждания - " League Of Fire! "

`Световната

Победителят в конкуренцията e Иван Граховски, който завоюва особено изпратения от Англия колан на първенците, както и сан в Световната купа с правото да взе участие в Европейският край през 2024.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР