Българският бранд Faith In Fatih официално направи своята премиера в

...
Българският бранд Faith In Fatih официално направи своята премиера в
Коментари Харесай

Черната булка става хит за сезона

Българският бранд Faith In Fatih публично направи своята премиера в София по време на третото издание на Balkan Fashion Week.

Пред защитата аудитория в резиденция Тера дизайнерът Фатих Осман показа своята ризорт сбирка с фешън дефиле, което без подозрение ще остане запомнено като най-интересното и най-провокиращото.

Шоуто бе разгърнато в няколко сюжетни линии. Първата идея бе нещо като прет-а-порте, ушито в екстравагантни форми, и насочено към младежката публика. Младият създател показа забавни фешън закачки: панталони с ресни и „ опашки “, присъстваше доста райе, а материите бяха тюл, френска дантела, поплини и ефирна коприна.

Следвайки дизайнерското си ентусиазъм, дизайнерът Фатих Осман тотално чупи рамките, създавайки облекла, които ни карат да избягаме от предразсъдъците и посредством визията да заявим себе си.

Всяка дреха, основана, с цел да предизвика, е същински полет на фантазията - не всеки дизайнер има смелостта да я сътвори такава, а не всеки от нас - да я облече. Затова FAITH IN FATIH е едно от имената, които не стопират да вълнуват.

След като изгледаха сбирката от първи ред, това споделиха и някои от задграничните посетители на Balkan Fashion Week, измежду които Туна Йълмаз-президент и създател на Fashion Film Festival Istanbul, Йолита Манолова- пpеподавател по стайлинг в един от най-известните фешън университети в Милано и Джой Коументакоу-модна менторка и блогър.

Дизайнерът Фатих Осман приготвя изненадваща сбирка и за малчуганите, и към този момент работи по новата сбирка на Faith In Fatih за сезон есен/зима 2019.

Снимка: Стефан Димитров
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР