Българският борец Георги Вангелов и отборът на Света ще се

...
Българският борец Георги Вангелов и отборът на Света ще се
Коментари Харесай

Георги Вангелов и отборът на Света ще спорят за бронз на Световната купа по борба в САЩ

Българският герой Георги Вангелов и тимът на Света ще се борят за бронза на Световната купа по свободна битка в Корарвил, Съединени американски щати.

Сборният отбор остана на второто място в своята група В, откакто победи Япония с 9:1 и отстъпи на Иран с 4:6.

Вангелов, който се бори в категория до 61 кг пък записа победа и загуба, откакто надигра иранеца Ибрахим Елахичуран с 5:1, само че в това време отстъпи с механически туш 0:10 на японеца Кайто Морикава

В разногласието за бронзовите медали тимът на Света ще се изправи против втория от група А Грузия, а противник на Георги Вангелов при 61-килограмовите ще бъде Теймураз Ванишвили, европейски първенец до 23 години.

За купата по-късно през днешния ден пък ще спорят тимовете на Съединени американски щати и Иран.

При дамите Мими Христова и тимът на Света не съумяха да стигнат до борба за оценките след две загуби. На старта отборът на българката загуби инфарктно от Китай, а малко по-късно позволи и проваляне от Съединени американски щати.

Самата Мими Христова пък записа победа и загуба, откакто надигра китайката Жу Лонг в категория до 65 кг, само че по-късно загуби с туш от представителката на Съединени американски щати Малори Валте

При дамите разногласието за златния орден ще бъде сред тимовете на Китай и Украйна, а за бронза ще се борят тимовете на Съединени американски щати и Монголия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР