Българският борец Георги Иванов отпадна в четвъртфиналите на европейската олимпийска

...
Българският борец Георги Иванов отпадна в четвъртфиналите на европейската олимпийска
Коментари Харесай

Георги Иванов загуби шансовете си да се бори за квота на олимпийската квалификация в Баку

Българският герой Георги Иванов отпадна в четвъртфиналите на европейската олимпийска подготовка в Баку, Азербайджан и по този метод пропусна първата си опция да завоюва квота за Игрите в Париж.

При дебюта си в класическия жанр носителят на пояса " Дан Колов " започва с триумф в категория до 130 кг с механически туш против сърбина Борис Петрушич (10:0 т.), само че след това позволи проваляне от азера Бека Канделаки.

Роденият в Грузия герой, който неотдавна завоюва бронз на европейското състезание в Букурещ, доминираше в хода на битката против Иванов и в последна сметка се наложи след по-малко от две минути на тепиха с техническо предимство - 9:0 точки.

Така Георги Иванов, който до неотдавна се състезаваше при свободняците и се трансформира в едвам вторият роден играч в актуалната история на битката у нас, който сменя стиловете, отпадна от конкуренцията и най-малко към този момент загуби възможностите си за олимпийска квота.

Българинът въпреки всичко ще получи още един късмет да откри място на Игрите в Париж по време на международната подготовка в Истанбул сред 9 и 12 май.



По този метод, за жалост, откриващият ден в Баку завърши без триумф за родната битка, защото по-рано през днешния ден.

Българското присъединяване на европейската олимпийска подготовка Азербайджан продължава на следващия ден с конкуренцията при дамите, в която ще бъде показани от Миглена Селишка (50 кг), Ирена Бинкова (53 кг), Евелина Николова (57 кг), Биляна Дудова (62 кг), Мими Христова (68 кг), Ванеса Стоянова (76 кг).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР