Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че се надява срещата му

...
Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че се надява срещата му
Коментари Харесай

Кобрата: Готов съм за битка на 25 юли!

Българският боксьор Кубрат Пулев съобщи, че се надява срещата му за международната купа в тежка категория против първенеца Антъни Джошуа (Великобритания) да може да се състои на новата дата 25 юли.
Двамата трябваше да излязат на кръга на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, само че поради пандемията от ковид дуелът ще бъде пренасрочен с малко повече от месец.
 Обявиха нова дата за борбата Пулев - Джошуа
" Въпреки най-трудната битка на човечеството досега и подценяването на следствията за света от ковид, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкоз прелестен метод, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни.
Въпреки компликациите, ние би трябвало да открием нови благоприятни условия да се усмихваме, да преобразуваме по този начин живота си, че на инат на всичко неприятно, да останем щастливи и да имаме вяра в по-доброто бъдеще и че всичко това, в последна сметка, е за положително!
Именно за това, макар моя действителен взор над обстановката, аз мощно имам вяра, че може да се реализира мач за международна купа на новата дата 25 юли. Да потвърдим, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени благоприятни условия и сме по-силни от един вирус!

Аз персонално ще бъда извънредно прелестно сюрпризиран, в случай че мачът се реализира на тази дата! Това ще ми потвърди, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкоз обратно с мисленето!
IТM READY FOR BATTLЕ (ГОТОВ СЪМ за БИТКА) ", написа Пулев в профила си във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР