Българският ансамбъл по художествена гимнастика завоюва бронзовите медали в многобоя

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика завоюва бронзовите медали в многобоя
Коментари Харесай

Маргарита Василева: Мисля, че трябва да сме малко по-уверени в себе си и по-концентрирани

Българският отбор по художествена гимнастика завоюва бронзовите медали в многобоя по време на Световната купа в столичната " Арена София ".

Във втория ден от конкуренцията девойките на наставника Весела Димитрова изиграха безупречно композицията си с три ленти и две топки, което им оказа помощ да наваксат част от пасива след петъчните осъществявания, когато позволиха неточности на пет обръча.

След награждаването през днешния ден една от състезателките от българския отбор в лицето на Маргарита Василева показа, че би трябвало всички в тима да бъдат малко по-уверени, когато са на килима.

" Просто се мобилизирахме и се фокусирахме над второто си комбиниране, излязохме и го изиграхме със силата, която можем. Треньорката ни не беше удовлетворена през вчерашния ден от обръчите, както и ние, само че се опитахме да мислим за през днешния ден и да успеем да се качим малко по-нагоре. Ако си изиграем съчетанията, по този начин както можем, ще се качим на най-високото ходило. Мисля, че би трябвало да сме малко по-уверени в себе си и по-концентрирани. Работим за всичко това в залата всеки ден и ще продължим да работим ", съобщи гимнастичката.

Родната прелест разяснява още и кое е идващото предизвикателство пред българския отбор.

" Следващото ни съревнование ще бъде в Баку (19-21 април). Ще почистим съчетанията, ще ги изиграем и всичко ще се получи. Знаем, че би трябвало да пазиме олимпийска купа, само че вървим с дребни цели, последователно и имаме вяра, че реализираме най-голямата и мечтана цел ", сподели още Маргарита Василева.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР