Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на

...
Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на
Коментари Харесай

Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към състава на култовия сериал "Белият лотос"

Българският артист Юлиан Костов се причислява към третата част на спечелилия премия " Еми " автентичен сериал на HBO от Майк Уайт " Белият лотос ". Костов към този момент е прочут на почитателите на HBO в България с функциите си в " Подстанция Темпъл ", " Централа Берлин " и " Аз, вещицата " (достъпен в HBO Max), както и от други интернационалните продукции. Изборът на Костов за член на актьорския състав на хитовия сериал удостоверява мястото на актьорите ни на интернационалната сцена, поставяйки България още един път на картата на международната развлекателна сцена.

Премиерата на трети сезон на " Белият лотос " е планувана за 2025 година.

Сред оповестените по-рано артисти за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О`Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд.

Снимките на продукцията ще стартират през февруари и ще бъдат в и към Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята и ще наблюдава нова група посетители в първокласен комплекс от веригата " Белият лотос ". HBO си партнира с Туристическата администрация на Тайланд, с цел да поддържа снимането и популяризирането на третата част.

Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 година, получи 20 номинации за Emmy® в 13 категории и 10 победи, най-вече от всички състезаващи се в годината, в това число за извънреден лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 година, се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за Emmy®, в това число за извънреден трагичен сериал, и се увенча с пет победи.

Създател, сценарист и режисьор на " Белият Лотос " е Майк Уайт; изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Марк Камин.

Юлиан Костов е представляван от Industry Entertainment и Insight Management and Production

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР