Българския журналист разкри коя е основната цел на Путин във

...
Българския журналист разкри коя е основната цел на Путин във
Коментари Харесай

Журналист: Путин иска да унищожи украинската нация в миналото и бъдещето

Българския публицист разкри коя е главната цел на Путин във войната, която води в Украйна.

В момента Путин е задействал дребна част от армията. Може да задейства още в Приднестровието. Ако това се случи, украинската войска ще се разпръсне и няма да може да отбрани Киев. Това съобщи журналистът Петър Карабоев в студиото на Нова телевизия.

Според проф. Румен Кънчев Русия слага доста мощни условия на договарянията: “Той желае демилитаризация и денацификация на Украйна, прекачване на суверенитет към Русия и неприемане на страната в Европейски Съюз и НАТО. Денацификация значи, че Путин може да не желае да признае, че има украинска нация ”.

Карабоев беше безапелационен, че концепцията на Путин е да сложи Украйна на колене: “Крайната цел е унищожаването на украинската нация в предишното и бъдещето ”.

“Путин разбра, че цялата международна общественост е против него. Имиджът му рухва в личната му страна. Днес стартират нови договаряния и ще забележим какво ще изиска. Той споделя, че Украйна би трябвало да пази неутралитет, да бъде демилитаризирана и статутът на Крим да бъде приет ”, разяснява проф. Кънчев.

По думите на Карабоев младежите ще би трябвало да схванат какво е Берлинската стена, а по-възрастните да си я напомнят. Той посочи, че част от тактиката на Путин е да упреква другите за своите дейности: “Думите за националните ползи имат за цел да ни накарат да се усещаме отговорни за това, което той прави ”.

“Путин е боен президент, той пристигна с Чеченската война. През всички години той прави военни дейности ”, безапелационен беше той.

Според проф. Кънчев България би трябвало да взе участие интензивно в решения на НАТО и да не се срами, че е член на Алианса, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР