Българските зимни курорти – най-изгодни в ЕвропаСки на Витоша –

...
Българските зимни курорти – най-изгодни в ЕвропаСки на Витоша –
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 5 ноември 2017

Българските зимни курорти – най-изгодни в Европа

 02-1-4

Ски на Витоша – това е абсолютният ценови шлагер за идната зима в Европа, оповестява уеб сайтът на най-тиражния немски вестник „ Билд ”. Изданието се базира на данни, обработени от водещата туристическа търсачка HomeToGo. Авторите на сравнението прецизират, че са пресметнали дневните разноски за настаняване във ваканционни вили и къщи за посетители (до 4 души) и за дневна ски-карта през февруари. Сметките им обгръщат водещи курорти в обособените страни.Сред най-изгодните 10 в листата попадат още Банско (на 4-о място) и Пампорово (6-о).

Премиерът спря кортежа,
лекар оказа помощ на ранени в злополука


 05-1-2

Премиерът Бойко Борисов спря кортежа си и доктор и гардове от НСО помогнаха на трима младежи, ранени при злополука край Ямбол. Злополуката станала на околовръстния път на града малко преди 20 ч в петък. Автомобилът с момче и две девойки се обърнал в 20-метрово дере край пътя. Младежът се качил по ската и почнал да маха в тъмното на преминаващите коли за помощ, само че никой не спирал.

Президентът Румен Радев:
Армията се стимулира
най-много с отношение


 04-1

Aрмията се стимулира с доста неща, най-много с отношение. Очаквам държавническо отношение към армията, към всички проблеми и основно към проблемите на хората в нея и към тяхната подготовка. Това съобщи президентът Румен Радев, който участва на панихидата за Архангелова Задушница във Военните гробища в София. Държавният глава сподели още, че бюджетът за 2018 година не може да реши всички проблеми в бранша за сигурност, само че „ въпреки всичко е едно изпитание на държавното управление ”.

Българи основават
изкуствена кожа с неповторим биопринтер


 14-22bb-2

Българска компания изобрети неповторим 3D биопринтер, посредством който основава изкуствена кожа и тъкани, наподобяващи човешките. В напълно близко бъдеще устройството може изцяло да замести потреблението на лабораторни животни при тестването на нови артикули от фармацевтичната и козметичната промишлености. Работи с новаторско биомастило, също създадено от българския екип.

Имаме
сериозен
проблем с
експанзията


 12-10

Интервю с Рут Колева

Внимание: Похотливи политици дебнат отвред

 секс, опипване

В коридорите на властта половият тормоз не е непознато събитие – коментар на Александър Андреев
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР