Българските ватерполистки се завръщат на европейската сцена.Този уикенд в басейн

...
Българските ватерполистки се завръщат на европейската сцена.Този уикенд в басейн
Коментари Харесай

Гледайте евроквалификацията по водна топка България - Словакия по БНТ 3

Българските ватерполистки се завръщат на европейската сцена.

Този уикенд в басейн „ Парк Арена ОЗК “ се организира квалификационен шампионат, а за финалите на европейското състезание през 2024 година ще се класират първите два отбора в крайното класиране.

Вторият им дуел е в неделя, 25 юни, тогава съставът ни ще спори с тима на Словакия. Срещата е от 12 ч. и ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия 3.

Успехът против Малта съвсем несъмнено подсигурява на " лъвиците " място на Евро 2024 в Израел, защото по правилник към финалите не престават първите два отбора в групата.

България има женски народен тим по водна топка за първи път от 16 години. Момичетата организираха доста сериозна подготовка с няколко лагера в страната и чужбина. В състава се включени и четирите родни състезателки, които играят в чужбина. Старши треньорът Васил Нанов е събрал всички най-хубави български ватерполистки в името на задачата – класиране на европейските финали.

Не пропускайте в неделя, 25 юни да видите женският ни народен тим по водна топка в опит да откри място на европейско състезание!

Прякото предаване на срещата България - Словакия по Българска национална телевизия 3 стартира в 12:00 ч.!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР