Българските инвеститори и дивелъпъри са консервативни в развитието на спекулативни

...
Българските инвеститори и дивелъпъри са консервативни в развитието на спекулативни
Коментари Харесай

Топ консултанти: Инфраструктурата е най-важна за...

Българските вложители и дивелъпъри са консервативни в развиването на спекулативни планове и това им донася триумф в опазване на бизнеса, само че въпреки това, неналичието на спекулативни планове се отразява ограничаващо и по-скоро отблъсква евентуални новаторски планове. До този извод стигнаха участниците в Първата интернационална конференция за индустриални парцели, която се организира в „ Интер Експо център “ в София. Генерални спонсори на събитието бяха „ Металсистем “ и „ Индустриален парк Марково “.

Топ консултанти на индустриални парцели като Владимир Гюрджиев споделиха скъпа статистическа информация за методите за опазване на бизнеса в последните години. Стефан Карпузов от Индустриален парк Марково загатна, че при реализация на огромни планове е значимо построяването на външна инфраструктура, както и локализацията на плана.

Във връзка с 24-годишния опит на Металсистем в развиването на пазара на строителни структури за складови бази Кирил Савов показа трендовете за произвеждане на железни профили и отдели особено внимание на отговорностите на бизнеса за виновни и устойчиви решения за сервиз, а точно оптимизация на пространството. От позиция на оборудването на постройките АССИСТ като номинирана и наградена във Вегас за интернационален дилър на годината Дорина Добрева показа професионален опит за входни решения и насоки за еластичност и експедитивност като съществени във партньорските връзки и значими за противоположната връзка с сътрудниците.

Интересен беше и шестият панел, в който взеха присъединяване лектори от прилежащите страни Турция, Гърция, Русия, Румъния и Сърбия. Сръбският представител от Свободна зона Пирот на 25 км от границата Александър Симонович показа преимуществата, които я свързват с Европейската общественост. Свободните зони са ситуирани на главните транспортни пътища. 20% от общия размер покупко-продажби се генерира в Свободните зони, като сега е 10% в Сърбия - 3000 ха през 2017 година

Турските представители от Colwell Banker - Бурак Озмутафоглу, насочиха вниманието към пътищата като главен фактор за развиване на търговията. Русия беше показана от Евгений Нумеров от SKLADMAN, брокер и строител на индустриални парцели в Русия. 25 млн. кв. м клас А складови бази са издигнати в Русия. Отдадени са съвсем милион квадратни метра в последните 10 години, отдадени са чартърен в първите три месеца на 2018 година към 150 хиляди кв. м и са продадени 50 хектара земя в огромната Москва. Румъния беше показана от Костин, представител на JLL, водеща компания с повече от 80 000 чиновници в Румъния, който прояви интерес към българския пазар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР