Българските граждани заслужават европейски стандарт на живот, отговорни политици, знаещи

...
Българските граждани заслужават европейски стандарт на живот, отговорни политици, знаещи
Коментари Харесай

Карадайъ гласува: Българските граждани заслужават европейски стандарт на живот

Българските жители заслужават европейски стандарт на живот, виновни политици, знаещи и можещи политици - политици с държавническо мислене и държание. Това съобщи водачът на ДПС Мустафа Карадайъ, който е и претендент за президент, след като упражни правото си на избор.

Секционните комисии са задължени да подкрепят гласоподавателите в упражняването на глас. Това се пробвах да покажа на българските гласоподаватели, че не е мъчно да се гласоподава на машина. СИК би трябвало да им спомага, когато дойдат в секцията за гласоподаване, уточни той.

По думите му избори те дефинират държавните органи и по тази причина въпреки това държавните органи би трябвало да гарантират честността на избори те и би трябвало да основат опция на всеки български жител да гласоподава по този начин, както е гласувано в Изборния кодекс, където написа, че гласуването е наложително.

Той разкритикува и служебния кабинет във връзка с изборния развой. " За страдание на тези избори видяхме, че този длъжностен кабинет не се оправи с това и счупи доверието в честността на избори те и по тази причина приканвам българските жители да гласоподават отговорно за политици с държавническо мислене и държание.

17 минути преди 08:00 ч. пък гласоподава и почетният ръководител на ДПС д-р Ахмед Доган, но запази мълчание пред медиите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР